-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Na morje s pralnimi plenicami


Smo zadovoljni uporabniki Racmank. Že drugo rundo, 4 mesece celo tandemsko. V bistvu smo tako zadovoljni, da se mi relativno pogosto zgodi, da mladim/bodočim staršem oddrdram celo predstavitev in najdem odgovore še na tako nemogoča vprašanja (ne, nisem plačana za to :) ). Mož, ki sprva ni bil navdušen nad njimi (imamo jih malo dlje ko P-a), ne zaostaja za mano.

In smo tako zelo zadovoljni uporabniki, da jih peljemo tudi na dopust. Vzeli smo nov komplet (in pol), ki sicer čaka v omari, saj so stare plenice zaradi sušilca že tako zmahane, da me je malo sram. Kar ne morem jih vreči stran, s prekrivnimi hlačami so pač še vedno odlične. V kampu, kjer smo bili, je na voljo pralni stroj. Prala sem tudi ročno (kar pa tudi ni bilo zoprno, saj smo z gosto hrano šele začeli). Imeli smo zelo senčno parcelo tako, da so se plenice sušile tudi 24 ur (v sicer zelo vročem vremenu). Iz vrvi za obešanje so se vsako dopoldne selile na bolj ugodno mesto.




Fant je bil zadovoljen, saj je bila ritka ves čas hladna (=nič bolj vroča od ostalega telesa). Ker smo jih uporabljali brez prekrivnih hlačk (razen ponoči), smo ga previjali pogosteje, tako da je imel večino časa na sebi suho plenico. Ko smo prali plenice, smo poleg prali še kopalne brisače, oblačila, ter slinčke in krpe zamazane z D-ovimi prvimi zelenjavnimi kašicami (!). Domov prišli brez gore umazanega perila. In ne, ni bilo toliko dela ...
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate